четвъртък, 2 юни 2011 г.

Отчет "междинни":

- Изпратено е писмо с обратна разписка до Ви-Веста Холдинг ЕАД, за предоставяне липсващата документация с цел изкупуване АС, а и също съставяне на ТП със задна дата, съгласно личния архив на холдинга.

- Изпратено е писмо-запитване до ЧЕЗ, относно трафопост - вход В. Запитването е заведено с входящ номер. Отговор се очаква до 30 дни.

- Казуса с "уличката" ни съветват да оставим за по-натам; причини и основания на ОС 14.Юни.

- Насрочена е дата за смяна на батериите от Бруната ООД 21.Юни.2011 от 09:00 часа сутринта.

- Чистенето на входа, ще влезе в стандартен график (два дни седмично - сряда и неделя) от 1.Юли.2011. Заплащането по предложение на П.Георгиев и съгласие на останалите присъствали на ОС от 26.Май, се увеличава от 60,00лв на 70,00лв. Съставен е договор за почистване с опис на задълженията и начин на плащане.

- Предстои среща между домоуправители на вход А, Б и В за разпределение и прехвърляне "плащащи" обекти общи разходи "належащи и планирани ремонти" 03.Юни.2011г. към съответните ЕС на отделните входове.

- Домоуправителите на вход А и вход Б, са запознати с решение от ОС на вход В за преминаване на отчетност от Бруната ООД към Топлофикация София ЕАД. Следва да извършат гласуване на техни ОС и изготвяне общ протокол съгласие. Предполагаем срок - м.Септември, тази година.

- По отношение паркирането в общите коридори на на подземните гаражи са предприети съвместни стъпки, моля за търпение.

- Оферти. Много моля поелите ангажимент да вземат оферта "козирка - басейн",  "козирка - фасада" и "монтаж автоматични обезвъздушители", да не отлагат във времето. До 14.Юни остават две седмици.




Няма коментари: